Şbt

2023-2024 eğitim öğretim yılı 1. dönemi 19 Ocak Cuma günü çalan son ders zili ile sona erdi.

Şbt

Bahçe iyileştirme çalışmalarımıza Karahallı Belediyesi de destek verdi.

Ara

12-18 Aralık Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası'nı Mehmet Yeşil ailesi olarak okulumuzda düzenlediğimiz çeşitli etkinliklerle kutladık.

Ara

15 Aralık 2023 Cuma günü 2. Geleneksel Tarhana Günü etkinliğimizi gerçekleştirdik. Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası nedeniyle geçen sene birincisini yaptığımız ve geleneksel hale getirmeyi kararlaştırdığımız Tarhana Günü etkinliğinin ikincisini de bu sene gerçekleştirmiş olduk.

Ara

Öğrencilerimiz Kaymakamlığımızın düzenlediği yarışmalarda derece almaya devam ediyor.

Ara

26 Kasım 2023 Pazar günü öğretmen, öğrenci ve velilerimizden oluşan 91 kişilik kafilemizle Ankara gezimizi gerçekleştirdik.

Ara

8 Kasım 2023 tarihinde okulumuzdaki kan verme kampanyası dolayısıyla öğrencilerimiz arasında düzenlediğimiz en çok kan bağışçısı getirme yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize ödülleri verildi.

Ara

24 Kasım Öğretmenler Günü'müz öğrenci ve velilerimizce düzenlenen programlarla kutlandı. Hafta boyunca bizlere kendimizi özel hissettiren öğrenci ve velilerimize teşekkürü borç biliriz.

Ara

Okulumuz ve velilerimiz işbirliğinde okulumuzu fiziki olarak iyileştirmeye devam ediyoruz.

Kas

8 Kasım 2023 Çarşamba günü okulumuzda kan ve kök hücre bağışı kampanyası düzenledik.

Kas

2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası nedeniyle turuncuya boyandık.