Yine Mehmet Yeşil Yine Derece

Öğrencilerimiz Kaymakamlığımızın düzenlediği yarışmalarda derece almaya devam ediyor.

10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü etkinlikleri kapsamında Kaymakamlığımız tarafından ilkokul öğrencileri arasında düzenlenen resim yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize ödülleri Kaymakamımız Sayın Funda HAMZA ÇALDAĞI tarafından verildi. 12 Aralık 2023 tarihinde Karahallı birincisi olan 4/A sınıfı öğrencimiz İbrahim ÇİFTCİ, Karahallı ikincisi olan 3/B sınıfı öğrencimiz Naciye ARSLAN ve 4/A sınıfı öğretmenimiz Eda TEKİN ile dereceye giren diğer okul öğrenci ve öğretmenlerini makamında kabul eden Kaymakamımız öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederek kendileriyle bir süre sohbet etti. Başarılarıyla bizleri bir kez daha gururlandıran öğrencilerimizi tebrik eder, kendilerine yarışma süresince rehberlik eden sınıf öğretmenlerimiz Eda TEKİN ve Seher ÖZÇAKIR'a teşekkürlerimizi sunarız. Yarışmalarda dereceye giren Külköy İlkokulu, Cumhuriyet Ortaokulu ve Karahallı Anadolu Lisesi öğrenci, öğretmen ve yöneticilerini de tebrik ederiz.

18-12-202318-12-202318-12-2023

Yayın: 18.12.2023 - Güncelleme: 18.12.2023 21:27 - Görüntülenme: 114