Volkan YALAN - Okul Müdürü

4 Şubat 1986 tarihinde Uşak´ın Sivaslı ilçesinde doğdu. İlkokul ve ortaokulu Sivaslı/Ağaçbeyli İlköğretim Okulunda, liseyi Banaz/Şehit Necati Sargın Anadolu Lisesinde tamamladı. 2008 yılında Afyon Kocatepe Üniversitesi Uşak Eğitim Fakültesi Türkçe öğretmenliği bölümünden mezun olarak 26 Ağustos 2008 tarihinde Banaz/Çiftlik İlköğretim Okulunda Türkçe öğretmeni olarak mesleğine başladı. 2011´de askerlik vazifesini yerine getirdikten sonra sırasıyla Banaz/Çamsu İlköğretim Okulunda Türkçe öğretmeni, Banaz/Şehit Veli Uludağ Derbent Ortaokulunda müdür yardımcılığı, Banaz/Fadime-Halil İbrahim Karahan Derbent Ortaokulunda müdürlük ve Karahallı/Buğdaylı Ortaokulunda müdür yardımcılığı görevlerinde çalıştı.

1 Eylül 2023 tarihinden itibaren de okulumuzda müdür vekili olarak görev yapmaktadır.