UŞAK / KARAHALLI - Mehmet Yeşil İlkokulu

Resim Yarışması İlçe 1, 2 ve 3.lüğü

Karahallı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında ilkokul öğrencileri arasında düzenlediği "100 Yıllık Cumhuriyetle Yarınlara" temalı resim yarışmasında okulumuz öğrencileri büyük başarı gösterdiler. 4/A sınıfı öğrencimiz İbrahim ÇİFTCİ Karahallı birincisi olurken; 4/B sınıfı öğrencimiz Asya Seher TORLAK Karahallı ikincisi, 3/B sınıfı öğrencimiz Naciye ARSLAN da Karahallı üçüncüsü oldu. Öğrencilerimize ödülleri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Programı'nda Kaymakamımız Sayın Funda HAMZA ÇALDAĞI ve Belediye Başkanımız Sayın Ali TOPÇU tarafından verildi. Başarılarıyla bizleri gururlandıran öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının artarak devam etmesini dileriz.

08-01-2024

Yayın: 08.01.2024 - Güncelleme: 08.01.2024 14:51 - Görüntülenme: 24